“Hart Werkend” ZP Dalfsen op de Damito beurs

5 maart 2019

ZP Dalfsen is een samenwerkingsvorm van “Hart Werkende” zelfstandig professionals in de gemeente Dalfsen. Zelfstandig en in verschillende samenwerkingsverbanden voeren ze diverse projecten en opdrachten uit. Dit doen ze in bijna alle denkbare vakgebieden voor de zakelijke en particuliere markt.

De professionals van ZP Dalfsen hebben hart voor de zaak. Ze zijn hun onderneming vaak begonnen vanuit de passie die ze voor hun product of dienst voelen. Ze werken met hart en ziel in en aan het bedrijf waar ze in geloven. Met liefde staan ze klaar voor de inwoners en ondernemers van Dalfsen.
Van harte duurzaam
ZP Dalfsen geloofd dat een sterk lokaal ZP-ondernemersklimaat de sociale verbondenheid in Dalfsen stimuleert. En dat het bijdraagt aan innovatie en versterking van de lokale economie. Waarom zou je diensten of producten van ver halen, als je ze ook dichtbij huis hebt? Voor beide partijen is er minder reistijd en zijn er geen of weinig reiskosten. En wat dacht je van de winst voor ons milieu? Als het verdiende geld weer in de gemeente Dalfsen wordt uitgegeven is de cirkel rond en profiteren we allemaal van verbeterde economie.
De leden van ZP Dalfsen ontmoeten u graag op de Damitobeurs stand nummer 45