Zomerborrel ZP Dalfsen 2016

13 juli 2016

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_images_carousel images=”3206,3207″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”5000″ slides_per_view=”1″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”” hide_prev_next_buttons=”” partial_view=”” wrap=”yes” title=”Zomerborrel 2016″ img_size=”780×500″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Dalfsen – De zomerperiode is aangebroken, voor veel zzp’ers een tijd van wat meer vrijheid, even afstand nemen, bezinnen en de accu weer opladen. Voor anderen is het juist de drukste tijd van het jaar en is het hollen om aan alle vragen te voldoen. Maar donderdagavond 30 juni was het tijd voor de zomerborrel van ZP Dalfsen!

Veel zelfstandig professionals kwamen in het Gruthuuske bij elkaar om initiatieven te delen. “Zo wordt het initiatief ‘Stilstaan bij leven en sterven’ de derde gebruikersclub van het Gruthuuske”, laat het bestuur van ZP Dalfsen weten, “Een mooie aanvulling op de doelstellingen van Groen Gebogen en ZP Dalfsen!” Het bestuur laat ook weten blij te zijn met de actieve club ZP Zorg;  professionals in de zorg en onafhankelijke specialisten op hun eigen gebied, die zich verenigd hebben binnen ZP Dalfsen. “En ZP Dalfsen heeft meegedaan aan de Beursvloer, een kans voor ondernemers om een bijdrage te leveren.

Verder is de website van ZP Dalfsen uitgebreid met een gesloten deel waar leden via een inlog gebruik van kunnen maken. Maar het was vooral een gezellige avond want we werden gevraagd om een zomerfoto of vrijetijdsfoto van ons zelf mee te nemen waar we niet direct heel duidelijk herkenbaar op staan, bijvoorbeeld door het dragen van een zonnebril, pet, motorhelm of een foto van vroeger. Deze bijzondere foto’s zijn uitgewisseld tijdens de borrel, waardoor we elkaar weer beter hebben leren kennen. Ook de vakantieverhalen en vakantieplannen werden gedeeld.

Zo heeft ZP Dalfsen de zomer vrolijk ingeluid!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]