skip to Main Content

ZP Dalfsen is ontstaan doordat een aantal lokale ZP-ers begin 2015 de koppen bij elkaar staken en besloten om een netwerk voor Zelfstandige Professionals op te richten. Daarbij werden zij aangemoedigd door de gemeente Dalfsen, die vanaf het begin enthousiast reageerde. Het beeld dat deze groep voor ogen staat is een actieve club ZP-ers die met elkaar vorm en inhoud zullen geven aan het netwerk

In de eerste bijeenkomst bleek dat de belangstelling groot was. Er werden gelijk al een aantal commissies gevormd en de basis gelegd voor ZP Dalfsen. Met elkaar hebben we input geleverd om te komen tot het doel van ZP Dalfsen“, laat het bestuur weten. Dit doel van ZP Dalfsen staat verwoord in de missie van ZP Dalfsen.

______________

Het bestuur van ZP Dalfsen wordt gevormd door:

Frank Hogenkamp, voorzitter
Frank is mede-eigenaar van Café Noir videoproducties en maakt online films waarin sfeer en gevoel centraal staan.

Jos Damman, penningmeester
Jos is eigenaar van DAAD en ondersteunt bedrijven in het managen van ondermeer kwaliteit, veiligheid, milieuaangelegenheden, beoordelingsrichtlijnen en keurmerken.

Berna van Bruchem, secretaris
Berna is een ervaren studiekeuze- en loopbaancoach. Ze ondersteunt jongeren en volwassenen bij het maken van belangrijke keuzes.
Het is heel waardevol om je eigen keuzes te kunnen, willen en durven maken. Haar missie is zelfontwikkeling integreren in onderwijs en opvoeding.
In gesprekken weet ze de vinger op de zere plek te leggen, wat vaak tot opening van zaken leidt. Compassie is volgens haar de sleutel tot verbinding met jezelf en met anderen.

Janiek Goudzwaard, lid
Janiek heeft Houtopnieuw als onderneming waarbinnen zij voornamelijk meubels restaureert in haar atelier. In diezelfde werkplaats werkt ze veel samen met Jesse Elzinga van de Twijgen. Daar staat het nieuw ontwerpen en maken centraal. Verder heeft ze nog een voorliefde voor kunst en dan voornamelijk in de toegepaste variant, zelf creëren is dus waar ze het liefst haar tijd mee vult.

Jantien Goudzwaard, lid
Jantien is fotografe en werkt onder de naam Goldbranding. Ze heeft een eigen studio aan huis, maar werkt veelal ook op locatie. Zowel bedrijsfmatig als particulier legt ze graag de focus op het juiste beeld. 

Marlous Leusink, lid

Back To Top