skip to Main Content

ZP Dalfsen is ontstaan doordat een aantal lokale ZP-ers begin 2015 de koppen bij elkaar staken en besloten om een netwerk voor Zelfstandige Professionals op te richten. Daarbij werden zij aangemoedigd door de gemeente Dalfsen, die vanaf het begin enthousiast reageerde. Het beeld dat deze groep voor ogen staat is een actieve club ZP-ers die met elkaar vorm en inhoud zullen geven aan het netwerk

In de eerste bijeenkomst bleek dat de belangstelling groot was. Er werden gelijk al een aantal commissies gevormd en de basis gelegd voor ZP Dalfsen. Met elkaar hebben we input geleverd om te komen tot het doel van ZP Dalfsen“, laat het bestuur weten. Dit doel van ZP Dalfsen staat verwoord in de missie van ZP Dalfsen.

______________

Het bestuur van ZP Dalfsen wordt gevormd door:

Frank Hogenkamp, voorzitter
Frank is mede-eigenaar van Café Noir videoproducties en maakt online films waarin sfeer en gevoel centraal staan.

Heero Boer, penningmeester

Peter Hoogeboom, secretaris

Janiek Goudzwaard, lid
Janiek heeft Houtopnieuw als onderneming waarbinnen zij voornamelijk meubels restaureert in haar atelier. In diezelfde werkplaats werkt ze veel samen met Jesse Elzinga van de Twijgen. Daar staat het nieuw ontwerpen en maken centraal. Verder heeft ze nog een voorliefde voor kunst en dan voornamelijk in de toegepaste variant, zelf creëren is dus waar ze het liefst haar tijd mee vult.

Marlous Leusink, lid

Back To Top