Agenda

Per jaar organiseert ZP Dalfsen tien bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten hebben we als doel om (van elkaar) te leren en te inspireren.

Laden Evenementen

Hoe presenteer je jezelf?

09 februari 2023 19:30 - 22:00

Donderdag 9 februari is er weer een bijeenkomst. Deze dag zijn we welkom bij ’t Asje te Dalfsen. Ook nu is de inloop vanaf 19.30 en horen we graag of je komt.

Dit jaar hebben we, in het kader van ieders agenda, pas nu de nieuwjaarsborrel (met een knipoog dus). De avond staat in het teken van jouw als ondernemer en wij als ZP Dalfsen.

Ook dit keer is er een mogelijkheid om je foto te laten maken door Robert Westra, afgelopen bijeenkomst heeft hij al flink wat leden op de gevoelige plaat vastgelegd. Ben je nog niet geweest dan is dit (voorlopig) je laatste kans. Andere kleren, nieuwe haarstijl, Robert wil je vast nog wel een keer vastleggen!

Daarnaast hebben we Moniek Bom op bezoek van de Regio Zwolle. Zij weet alles van de regelingen die achter de website upgradejezelf en groeivooruit zitten. Zij komt kort een presentatie geven over de mogelijkheden voor jou als ZZP-er en er is ruimte voor specifieke vragen voor jou onderneming. We hebben haar verzocht om het specifiek op de zzp-er te richten. Heb je personeel en ook nieuwsgierig? Stel gerust je vragen, want ook daar is goed van op de hoogte!

Na dit onderdeel staan wij stil bij onze plannen als bestuur met betrekking tot bekendheid en leden(werving) en blikken we vooruit op een aantal thema’s die wij graag de komende tijd inhoudelijk willen belichten. We zijn nieuwsgierig naar jullie inbreng en ideeën. In ieder geval staan we de komende periode stil bij het presenteren van jezelf (fysiek en online) en daar zetten we je alvast over aan het denken…

Uiteraard is er daarna voldoende tijd om elkaar weer even te spreken…het is toch de nieuwjaarsborrel

Het programma:

  • Inloop koffie/thee
  • Nieuws uit het bestuur
  • De (jaarlijks verplichte) kascontrole
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als ZZP-er
  • Bestuur met de blik op de toekomst
  • Tip van de sluier
  • Borrel

We hopen je weer te zien op 9 februari. Laat ons weten of je komt. Net als de vorige keer (goed bevallen!) zijn introducees meer dan welkom. Laat het ons wel even weten, zodat we ook na afloop hen nog even de informatie kunnen toesturen!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
9 februari 2023
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

’t Asje
Haersolteweg 15
Dalfsen, 7722 SE
+ Google Maps