Agenda

Per jaar organiseert ZP Dalfsen tien bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten hebben we als doel om (van elkaar) te leren en te inspireren.

Laden Evenementen

Wijnproeverij en linkedIn

28 maart 2023 19:30 - 22:00

Dinsdag 28 maart staat de volgende bijeenkomst op het programma. Deze avond zijn we welkom bij de Barones in Dalfsen en de inloop is zoals gebruikelijk van 19.30-19.45u.

Op deze avond is André Tertoolen te gast. Hij is spreker, trainer en docent op het gebied van verkoopvaardigheden. Zijn jarenlange ervaringen, enthousiasme en bescheiden opstelling maken hem een geliefd spreker. Hij gaat ons helpen om stil te staan bij de vragen: wat is mijn verhaal, wat voeg ik toe en hoe breng ik dat via LinkedIn over.

Naast zijn expertise op het gebied van verkopen is hij ook kenner, en zoals hij het zelf noemt: evangelist, op het gebied van Duitse wijn.
Hij gaat ons meenemen in het de wereld van deze wijnen en …. Er mag geproefd worden!

We zien je graag op 28 maart. Meld je wel even aan, want dan weten we met hoeveel mensen we rekening moeten houden voor de proeverij .
Heb je nog een contact die graag een keer mee wil? Laat het ons gerust weten! Onze club groeit gestaag door en nieuwe leden zijn zeker welkom!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
28 maart 2023
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

Trefkoele+
Ruigedoornstraat 108
Dalfsen, 7721 BR
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie