Agenda

Per jaar organiseert ZP Dalfsen tien bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten hebben we als doel om (van elkaar) te leren en te inspireren.

Laden Evenementen

ZP bijeenkomst

23 november 2022 19:30 - 22:00

23 november organiseren wij weer een bijeenkomst. Met dit keer als gastspreker Harry Kompagnie van Countus. Een expert op het gebied van financiële vraagstukken. Deze avond hebben we hem gevraagd om ons voor te lichten over het pensioen en alles wat daar bij komt kijken. Voor ons als zelfstandige ondernemers is het niet zo vanzelfsprekend dat we hier mee bezig zijn. Juist daarom is het goed om er een keer wat langer bij stil te staan.

Als klapper op deze vuurpijl is ook Robert Westera aanwezig van Robert Westera Fotografie. Naast lid ook een hele goede fotograaf. En als ZP Dalfsen bieden wij alle leden aan om deze avond een professionele profielfoto van jezelf te laten maken door Robert. Dat is een buitenkans! Want zo’n zakelijke foto moet ook een beetje up to date blijven.

Daarnaast gebruiken we deze foto ook op de website.

Ken je iemand die ZP-er is en geïnteresseerd is in het onderwerp? Ook deze bijeenkomst staat het je vrij om een introducé mee te nemen.

De bijeenkomst vindt plaats bij de 7deugden te Dalfsen. Je bent welkom vanaf 19.30 en we beginnen om 19.45u met nieuws uit het bestuur.

Graag ontvangen we je aanmelding voor 20 november!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
23 november 2022
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

Brasserie de zeven deugden
Prinsenstraat 2
Dalfsen, 7721 AJ Nederland
+ Google Maps