Agenda

Per jaar organiseert ZP Dalfsen tien bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten hebben we als doel om (van elkaar) te leren en te inspireren.

Laden Evenementen

ZP Bijeenkomst

09 april 2024 19:30 - 22:00

Dag leden en belangstellend van ZP-Dalfsen,

Op 9 april staat er een bijeenkomst gepland. Deze zal plaats vinden bij Hessener-Esch aan Hessenweg 18, te Dalfsen. Inloop vanaf 19.30 uur we starten om 20.00 uur.

We willen deze avond alsnog verwachtingen, ideeën en behoeften ophalen vanuit de leden van ZP-Dalfsen

Hiervoor zien we jullie graag op 9 april!

Hoe meer input hoe beter we met elkaar kunnen voldoen aan verwachtingen en wensen die er zijn, passend bij de missie van ZP-Dalfsen: We willen de positie van ZP-ers in Dalfsen versterken, door meer zichtbaarheid en samenwerking. Wij geloven dat een goed ZP-Ondernemersklimaat de sociale verbondenheid in Dalfsen stimuleert. Dat het bijdraagt aan innovatie en aan versterking van de lokale economie.     

De inbreng mag en kan over alles gaan zoals: frequentie van de bijeenkomsten, de inhoud van de bijeenkomsten, verwachtingen n.a.v. je lidmaatschap, nieuwe initiatieven ten goede van onze ZZP’ers etc.

Tijdens deze avond zal de werkvorm Open Space worden gehanteerd. Dit is een manier hoe we gestructureerd informatie kunnen ophalen en ook kunnen bespreken welke actie(s) gaat volgen vanuit deze opbrengst.

Natuurlijk is er nadien ook weer tijd voor een borrel en hapje.

We hopen jullie te zien op 9 april. Graag zien we je aanmelding uiterlijk 2 april.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
9 april
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

Hessener Esch
Hessenweg 18, 7722 PK
Dalfsen,
+ Google Maps