In the spotlight: Anouk UITSLAG

24 januari 2023

Anouk Uitslag is sinds 2014 zelfstandige in Dalfsen als kindercoach. De naam van haar bedrijf is Praktijk Kindercoaching & Remedial Teaching Anouk Uitslag-Baarslag.

In haar logo is een vuurtoren te zien dat een bootje helpt de koers te bepalen. Maar uiteindelijk bepaalt het bootje zelf welke vaarroute het neemt. Gebruik makend van de kracht van de elementen bereikt het bootje zijn doel. Vertrouwen hebben in je eigen kracht, dat is een kwaliteit. Maar soms heeft een kind de kracht van een ander nodig, om daarna zelf weer op eigen kracht verder te kunnen gaan.

Anouk begeleidt kinderen of jongeren en hun ouders bij het leren van schoolse vaardigheden en het leren groeien als persoon. Op de weg naar volwassenheid moet een kind veel leren. Iedere leeftijdsfase heeft weer nieuwe uitdagingen. Ook ouders moeten daarin leren en meebewegen met hun kind(eren). Onderweg kan van alles gebeuren waardoor het even niet zo goed lukt. Als kindercoach kan ze helpen om het kind de eigen kwaliteiten en mogelijkheden te laten ontdekken en die te gebruiken in situaties die voor het kind moeilijk zijn.

Voor meer informatie zie: www.kindercoach-rt.nl