In the spotlight: Hester Bierschenk

6 maart 2020

Even voorstellen: Hester Bierschenk (H.B.) van Klassieke Homeopathie Hester, zelfstandige vanaf 2011. Naast haar praktijk geeft Hester regelmatig cursussen en lezingen over homeopathie. Hester over haar onderneming:

“Mijn onderneming draait om klassieke homeopathie. En dat is een ontzettend leuk en ingewikkeld vak wat niet zo uit te leggen is.
Homeopathie kan succesvol worden toegepast bij alle aandoeningen op geestelijk en lichamelijk gebied. Bij botten die gebroken zijn is een chirurg nodig om ze weer tegen elkaar te zetten. Maar de homeopathie kan daarna wel helpen om snel te genezen. Lichaam en geest zie ik ook nooit los van elkaar. Dus verminderde weerstand kan ook mentale problemen veroorzaken en andersom. Ook een burn-out, AD(H)D, enz., kan bijvoorbeeld heel goed behandeld worden met homeopathie.

Mensen die gebruik maken van Klassieke homeopathie ervaren:
• Sneller herstel
• Minder complicaties
• Zitten beter in hun vel

Meer weten over Hester en haar werk? Lees verder op: https://homeopathiehester.nl/wie-is-hester/

ZP Dalfsen is een diverse en dynamische ondernemersclub uit Dalfsen. Elke maand stellen wij een lid aan jullie voor via LinkedIn. Meer weten over ZP Dalfsen? Kijk op onze website of bezoek een bijeenkomst!