In the spotlight: Peter Hoogeboom

28 november 2020

De coronacrisis biedt ook nieuwe kansen. Medebestuurslid van ZP Dalfsen Peter heeft met zijn bedrijf Racefietsroute.nl het roer flink moeten omgooien afgelopen voorjaar. Na een jaar proefdraaien met een B2B aanbod bij toerisme en recreatie bedrijven leken alle plannen in duigen te vallen….

In juni hebben Fleur van Dijk en hij echter besloten om de focus te gaan verleggen op de consumentenmarkt. Er is sindsdien hard gewerkt om deze herfst een nieuwe site te lanceren. En dat is afgelopen maand gebeurt! Met ruim 100 routes verspreid door het hele land en met nog ruim 100 die er aan zitten te komen, is er voldoende aanbod voor elke liefhebber die een rondje op zijn racefiets wil doen.

“En nu wordt het – naast heel leuk – ook extra spannend!” geeft Peter aan. “Het komende seizoen staat in het teken van leren, ontwikkelen, investeren en doorgroeien. Over een jaar willen we meer dan 1200 routes kunnen aanbieden, samen met onze leden. Met elkaar, voor elkaar.”

Het werk voor Racefietsroute.nl heeft nu Peter zijn volledige focus. Andere projecten wijst hij – met pijn en moeite soms – af. “Focus, focus, focus, en wendbaarheid – dat zijn de tips die ik krijg van andere ondernemers. Hoe spannend ook, ik volg het graag op!”

https://www.racefietsroute.nl/hoe-het-werkt