skip to Main Content

De eerste bijeenkomst na de zomer van ZP Dalfsen bood een veelbelovend programma aan de leden van ZP Dalfsen. Zij werden op dinsdag 26 september hartelijk ontvangen in Trefkoele+. Voorzitter Marieke Janus opende deze avond met nieuws vanuit het bestuur en er werd afscheid genomen van een bestuurslid van het eerste uur: Wilma Nijboer. ZP-Dalfsen bedankte haar voor al haar inzet en verwelkomde twee nieuwe bestuursleden: Janiek en Jantien Goudzwaard.

Namens de gemeente Dalfsen heeft Koen Bouwmeester de leden geïnformeerd over het inkoop- en aanbestedingsbeleid vanuit de gemeente Dalfsen: Hoe gaat het inkopen in zijn werk? Waar kun je de aanbestedingen vinden? Op welke terreinen besteedt de gemeente nu aan en koopt ze in? Wat kunnen ZP-ers zelf doen om in aanmerking voor aanbestedingen te komen? Daarna heeft ZP Dalfsen-lid Roland Farjon het woord genomen om zijn ervaringen te delen en tips te geven.

“Het was een bijzonder informatieve en inspirerende avond. Ben je geïnteresseerd in de activiteiten van ZP-Dalfsen, hèt netwerk van ZP-ers die wonen en werken in de gemeente Dalfsen.

Neem een kijkje op onze website www.zpdalfsen.nl en ontdek wat Dalfsen in huis heeft. Een rijke bron van: kennis en talent, flexibiliteit en verantwoordelijkheid, betrokkenheid en enthousiasme, kansen en oplossingen. Gewoon om de hoek!” laat ZP Dalfsen weten.

Back To Top