Aletta Wittenberg

is ook lid van ZP Dalfsen!

Aletta Wittenberg

Aletta Wittenberg 06 - 12 58 79 48 NEI-therapeut

NEI Praktijk Dalfsen

Van klacht naar kracht

Hallo, ik ben Aletta Wittenberg, gecertificeerd NEI therapeut, en ik wil je graag kennis laten maken met de boeiende wereld van Neuro Emotionele Integratie, kortweg NEI therapie. NEI therapie staat voor een holistische benadering die zich richt op de connectie tussen onze emoties, gedachten en fysieke gezondheid. NEI therapie is veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan klachten. Denk aan stress, angst, depressie, fysieke pijn, slaapproblemen en zelfs terugkerende patronen waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Wat NEI zo uniek maakt, is dat het niet alleen de symptomen aanpakt, maar ook de dieperliggende emoties en overtuigingen die daarachter zitten.

Als je op zoek bent naar een holistische benadering van welzijn, waarbij de verbinding tussen lichaam en geest centraal staat, dan zou NEI therapie wel eens de sleutel kunnen zijn tot positieve verandering in je leven.

Voel je vrij om mij te benaderen per email of telefoon als je meer wilt weten over NEI therapie en hoe het jou kan ondersteunen op je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.

Contact Informatie

Ribberserf 9,7722 AV,Dalfsen