Aletta Wittenberg

is ook lid van ZP Dalfsen!

Aletta Wittenberg

Aletta Wittenberg 06 - 12 58 79 48 Sieraden ontwerpster

Alettas Creatieve Hof

Bent u op zoek naar een bijzonder sieraad voor juist die ene (trouw) jurk, een bijzondere gebeurtenis of gewoon een sieraad dat bij alle kleding past? Laat uw sieraad dan ontwerpen door Aletta’s Creatieve Hof.
Uw sieraad wordt gemaakt van eigen gemaakte of nog in opdracht te maken glaskralen of van ingekochte of nog in te kopen kralen, maar in ieder geval naar uw wensen.

Bij Aletta’s Creatieve Hof kunt u ook terecht voor reparatie van kapotte sieraden. Of dit nu een goedkoop sieraad is dat je heel dierbaar is of een sieraad uit een erfenis, bijna alles is weer te repareren of te veranderen.

Personalisering van serviesgoed, zoals dejeunertjes (eventueel met bedrijfslogo), mokken of ander servies behoort ook tot de werkzaamheden van Aletta’s Creatieve Hof. Bijvoorbeeld aan de hand van een geboortekaartje een serviesje laten maken is altijd bijzonder en uniek.

Ook geeft Aletta’s Creatieve Hof diverse creatieve workshops, die worden gegeven in het atelier aan huis of op locatie, vaak ook in samenwerking met een high tea, lunch, diner of andere workshop/activiteit.

Voor meer informatie en foto’s wordt verwezen naar de website of even bellen. Wilt u een kijkje komen nemen in het atelier, bel dan even van tevoren of kom op donderdagavond tussen 19.30 uur en 21.30 uur vrijblijvend langs.

Graag tot ziens!

Contact Informatie