Sabine Breuls

is ook lid van ZP Dalfsen!

Sabine Breuls

Sabine Breuls 0529-434 755 Advocaat & Mediator

Sabine Breuls Advocatuur en Mediaton

"Maatwerk bieden voor uw juridische probleem dat is mijn ambitie"

Sabine Breuls
Opkomen voor mensen met een juridisch probleem door op zoek te gaan naar een rechtvaardige oplossing, daarvoor zet Sabine zich dagelijks in. Sabine geeft rechtshulp op maat aan diegenen die rechtsbescherming hard nodig hebben: kinderen, vreemdelingen en mensen met een psychisch probleem.

Voor wie?
Heeft u een juridisch geschil op het gebied van familierecht, bestuursrecht of vreemdelingenrecht, dan bent u bij Sabine Breuls Advocatuur & Mediation aan het juiste adres. Samen bespreken wij of uw probleem via de weg van de bemiddeling kan worden opgelost of dat er een andere vorm van overleg mogelijk is. Indien noodzakelijk, wordt er een juridische procedure gestart. Maatwerk dus.

Mediation heeft de toekomst!
Hebben we niet allemaal wel eens te maken met een sluimerend conflict? Er is iets voorgevallen wat je niet lekker zit, met je familie, je ex-partner, op je werk, met een zakelijke relatie, met de buren. En dit blijft doorwerken op je gemoedsrust terwijl je niet weet hoe je de kwestie moet oplossen. Of het in eerste instantie ook niet wil oplossen. Omdat je boos bent of gekwetst of er zelfs ziek van bent. Het gesprek aangaan met de ander lijkt lastig maar is feitelijk de beste stap. Maar hoe doe je dat?

Sabine Breuls is gecertificeerd Mfn mediator en kan –als beide partijen hiermee instemmen- jullie helpen het gesprek op gang te brengen en jullie begeleiden richting een oplossing.

Onpartijdig, vertrouwelijk en veilig. Zonder tussenkomst van een rechter en daardoor sneller en goedkoper.

Heb je een conflict ? Loop er niet mee door maar onderzoek of mediation iets voor jou is!