Trea ten Kate

is ook lid van ZP Dalfsen!

Trea ten Kate

Trea ten Kate 06 15892950 Communicatieadviseur

Ten Kate Communicatie

Sterke verhalen
Ik ben Trea ten Kate, een creatieve verhalenverteller met lef. Ik ben mateloos nieuwsgierig en altijd in voor iets nieuws. Ik ben goed in sterke verhalen en sterk in goeie verhalen en mijn onderneming run ik met passie. Samenwerken en elkaar versterken is voor mij vanzelfsprekend.

Unieke mix van talenten
Ik ben communicatieadviseur, schrijver en trainer. Onder de naam Ten Kate Communicatie werk ik als interim (crisis)communicatieadviseur. Daarnaast run ik samen met Helga de Boer Platform 9. Wij zijn sterke, ondernemende vrouwen en staan stevig en onafhankelijk in onze pumps. Wij geloven in samenwerking, het delen van kennis, ervaring en echte verhalen als route naar plezier, balans en succes. Wij geloven dat iedereen een eigen unieke mix van talenten heeft en dat de route naar succes voor iedereen anders is. Daarom ontwikkelden wij de BESTING®-methode om je eigen definitie van succes te ontdekken en met je eigen succes-DNA je persoonlijke route uit te stippelen.

Geluksboek 2023
Op 9 februari 2023 lanceerden wij ons boek Het begint in de zandbak. Wij deden dat op het podium van de mooiste boekhandel van Nederland: Van der Velde in de Broeren in Zwolle.
Met ons boek zijn wij nu on tour. Daarnaast verzorgen we trainingen en presentaties in binnen- en buitenland, voor teams en voor individuen

Dromen waarmaken
Samen met Helga werk ik keihard om van Platform 9 dé plek te maken waar ambitieuze mensen vinden wat zij nodig hebben om met lef hun dromen te verwezenlijken. Onze vriendschap begon in de zandbak op de kleuterschool en sinds de oprichting van Platform 9 ontdekken we dat we elkaar ook zakelijk perfect aanvullen en versterken. En dat we samen nog steeds net zo onbedaarlijk kunnen lachen als toen we nog als pubers zaten te keten in de klas.