skip to Main Content
Change your cover photo
Change your cover photo

Theo van Ommen levert onder de bedrijfsnaam Tomco Organisatie en ICT Advies BV diverse diensten aan het bedrijfsleven.
Theo is een mensgerichte katalysator en turnaround manager met overwicht en strategisch inzicht. Stimulerende persoonlijkheid, met snel inzicht in zowel technische, organisatorische als automatiseringszaken en een heldere manier van communiceren. Is “hands-on” en beweegt zich gemakkelijk in alle lagen van een organisatie. Coachend leider, neemt het voortouw en boekt resultaat. Geeft rust en inzicht in moeilijke situaties. Open en integer. Komt bij uitstek tot zijn recht in veranderende organisaties. Senior manager met kalmte en nuchterheid die snel tot de kern komt en situaties snel weet te doorgronden. Staat midden in, onder en boven de partijen en wekt vertrouwen. Gewend om verantwoordelijkheden te delegeren, maar als het nodig is ook de lead te nemen in verbeteracties ‘op de vloer’.

Theo zijn kennisgebieden zijn: Programma- Project- en Lijnmanagement. Changemanagement. ERP,CRM,GRC,HRM Business development, Riskmanagement, Inrichting en beheer ICT omgeving, COSO & Cobit, Solvency II, Sox, Software testen
Recentelijk veel ervaring opgedaan bij het implementeren van de nieuwe wetgeving op het gebied van Privacy wetgeving, de AVG en de GPDR.
Theo heeft ervaring in de Luchtvaartindustrie, Bouwbranche, Industrie & Handel, ICT, Accountancy, Financiële Dienstverlening en de uitzendwereld.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto
Theo van Ommen
06 - 53 28 57 86

Back To Top