skip to Main Content
Change your cover photo
Change your cover photo

Jouw fotoboek door mij ontworpen.

Best Kept Memories is ontstaan tijdens één van mijn reizen met mijn gezin. Reizen vind ik geweldig. Het is een manier om samen mooie herinneringen te maken. Onderweg maken we veel foto’s en filmpjes om onze bijzondere momenten vast te leggen. Zodra we thuis zijn begin ik vrijwel direct met het fotoboek. Het maken van een video doe ik het liefst tijdens de reis al. Ik kan niet wachten om onze belevenissen te laten zien aan familie en vrienden. Daarvoor is een fotoboek of een video de perfecte manier. Samen beleven we onze bijzondere momenten nog een keer.

Tegenwoordig maken we heel veel foto’s. Met onze camera of telefoon altijd binnen handbereik, is dat heel gemakkelijk. We hebben onze computers vol staan met mappen digitale herinneringen. Digitale mappen, waar je niet zo snel meer in kijkt. Dat vind ik enorm jammer! Een selectie van je materiaal in een fotoboek is iets wat je gemakkelijk regelmatig terug kunt kijken. Op deze manier ben je weer even terug in dat ene bijzondere moment.

Ik vind het leuk en een eer om een kijkje te mogen nemen in jouw mooiste herinneringen. Nog leuker vind ik het om er samen met jou een uniek verhaal van te maken! Uiteraard is de privacy erg belangrijk. Ik zorg ervoor dat jouw materiaal vertrouwelijk blijft.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto
Rianne Schrijver
06 - 53 41 64 85

Back To Top