skip to Main Content
Change your cover photo
Change your cover photo

Janus Advocatuur is een kantoor dat zich met name richt op Arbeidsrecht. Marieke Janus heeft ruime ervaring met vraagstukken zoals ontslag, reorganisaties, ontslag van bestuurders, medezeggenschap, zieke werknemers en uitkering gerelateerde vraagstukken zoals loonsancties e.d. Janus Advocatuur staat zowel werkgevers als werknemers bij. Marieke Janus vaste adviseur van verschillende grotere bedrijven en instellingen op het gebied van personeelsbeleid. Marieke Janus is specialist Arbeidsrecht en lid van de specialisatievereniging (VAAN).

Marieke Janus heeft passie voor haar vak. In juridische kwesties is het van belang om een haalbare en succesvolle strategie uit te zetten, daarmee worden ook kosten en risico’s beperkt. Marieke Janus heeft ruime ervaring in procederen en onderhandelen voor zowel werkgevers als werknemers. Cliënten waarderen haar om haar oprechte advisering.
In een vrijblijvende eerste kennismaking bespreken we de zaak en de mogelijkheden. Janus Advocatuur is helder in de wijze waarop de zaak wordt aangepakt, de risico’s en de tarieven

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Foto
Marieke Janus
0529-760020

Back To Top